tracking

ONTMOET DE
ULTIMATE PROTECTOR
OP BATIBOUW

Om te vieren dat we dit jaar weer op Batibouw staan, geven we jullie de kans om geweldige prijzen te winnen!

Om mee te doen, hoef je alleen het onderstaande formulier in te vullen. Als je één van de gelukkige winnaars bent zullen we je een e-mail sturen. Vervolgens mag je één van de onderstaande prijzen uitkiezen! We zullen dagelijks van 29 februari tot 8 maart één winnaar via onze sociale mediakanalen bekendmaken. Veel succes!

HOOGWAARDIGE SILICONENSPRAY
THE ULTIMATE PROTECTOR

Deze hoogwaardige en krachtige formule biedt een uitstekende smering. Het smeermiddel is kleurloos en laat geen vlekken achter. Deze siliconenspray trekt geen vuil aan, plakt niet, en geeft een uitstekende bescherming tegen vocht. Ook is het waterbestendig en blijft het werkzaam onder hoge druk. Kan gebruikt worden bij temperaturen tussen de -35°C en +200°C, met als bijkomend voordeel dat de werking en eigenschappen hetzelfde blijven als de temperatuur verandert. Het heeft, net als onze andere WD-40 Specialist producten, een NSF H2 registratie.

Deze siliconenspray is uitstekend geschikt als smeermiddel of beschermingsmiddel voor rubber en kunststof, maar kan ook prima gebruikt worden op metaal of hout.

 

meet the rest
of the team

Bezoek batibouw
en ontdek wd-40